Hoofdinhoud

Welkom op de website van Hondenclub De Bosrakkers.

 
Al meer dan 35 jaar leiden wij honden- en geleiders op om het plezier tussen mens en hond zo groot mogelijk te maken.
Bij ons staat diervriendelijkheid, opleiding door middel van positieve conditionering (het positieve gedrag belonen) en plezier voor mens en hond centraal. Alle instructeurs doen dit op vrijwillige basis maar zijn wel onderlegd met de juiste kennis en kunde om jullie verder te kunnen helpen.
 

   

 

 

Mededelingen:

Ook dit jaar doen wij weer mee aan de clubkascampagne van de rabobank. We hopen hiermee materiaal aan te schaffen om de trainingen nog leuker te kunnen maken. Ben jij ook lid van de rabobank? Stem dan nu op hondenclub de bosrakkers op www.clukascampagne.nl 

  • De eerste cursussen van dit seizoen zijn inmiddels alweer bijna klaar. Volgende maand zijn de examens. (GH1 op 12 en 19 Mei, GH 2 op 5 en 12 Mei)  
  • De nieuwe cursussen starten weer op zondag 2 Juni 2019. 

 

  • Er kan weer worden ingeschreven voor de gehoorzaamheid 1 cursus. Het inschrijfformulier is te vinden bij het kopje "gehoorzaamheid 1" bij cursussen.

 

  • Als je hond en jij al een basiscursus gehad hebt, kun je misschien zelfs al mee doen aan gehoorzaamheid 2 of aan de behendigheidcursus. Je kunt je daar ook voor inschrijven via het info mailadres. Het is wel wenselijk dat je even langs komt met je hond op een zondagochtend. We beoordelen dan met 2 instructeurs welke cursus het beste past bij jou en je hond.
  • Op zondag 2 Juni 2019 houden wij 'smiddags onze clubkampioenschappen. Je kan je opgeven op de lijsten die komende weken op zondag opgehangen worden. (er geld wel een minimun deelname van 10 personen) 
  • Let op: onze e-mails kunnen in uw spambox terecht komen. Controleer deze voor het geval u na enkele dagen nog geen reactie heeft ontvangen