Hoofdinhoud

Winterwandeling

Elk jaar hebben we een winterwandeling. Dat houd in dat we lekker met de honden gaan wandelen en je kunt kiezen voor 5 of 10 km. Er wordt ook ergens een rustpost neergezet, daar kun je lekkere warme chocomelk, koffie, thee of water met cake en een appel pakken. Je krijgt ook een vragenlijst mee die je onderweg kunt invullen. Op de eindbestemming is nog lekkere soep en worden de vragen nagekeken en wordt de uitslag bekend gemaakt wie er gewonnen heeft. Dat is met een kleine prijsuitreiking.
 
 
Onze jaarlijkse winterwandeling is dit jaar op zondag 5 februari 2017. De leden van de hondenclub kunnen zich weer opgeven. Familie, vrienden, kennissen die gezellig mee willen gaan wandelen zijn ook van harte welkom.
Je kunt kiezen tussen 5 km of 10 km. De 10 km start vanaf 10.00u en de 5 km start vanaf 11.00u. Je loopt in groepjes. De prijsuitreiking is ongeveer om 14.30u en rond 15.00u is het afgelopen. De locatie staat op het inschrijfformulier. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. De auto kan bij het vertrekpunt geparkeerd worden. Zorg dat je eventueel een bak voor water voor de hond bij hebt, want op de locatie zijn geen bakken.
Voor meer info kun je op zondagmorgen terecht bij Anja.